5 basisregels van uitstekende seks in de douche

Het lijkt erop dat seks in de ziel geen speciale voorbereiding en naleving van de regels vereist, dit is gebruikelijke seks, net onder de douche. Niets zoals dit! Als je seks in de ziel wilt om voor jou en meisjes te worden met een lichte aangename ervaring, en niet alleen een andere natte ervaring, moet je aandacht besteden aan deze vijf regels. Ze zijn niet moeilijk om te volgen, en ze zullen je leven beter verbeteren. (In de zin van dat kleine deel van je leven, dat gerelateerd is aan seks in de ziel. De rest, helaas, blijft hetzelfde.)

een. Bereid de decoratie voor

Als, in combinatie met de woorden “romantiek in de badkamer”, slechts een enkele gedachte over verlaagde Stulchak, bezoekt u, moet u het proberen. Immers, de badkamer, zoals elke andere kamer, zal er veel feestelijk uitzien (en seks in de ziel, ongeacht hoe cool, vakantie) en het is elegant, als je op voorhand kiest en de kaarsen plaatst, bij voorkeur verlicht.

Zelfs als deze kleine dingen je onbelangrijk lijken, zorg er dan voor dat ze

belangrijk zijn voor een meisje. Netheid en kaarsen zullen haar helpen om op de gewenste manier af te stemmen en snel zeiden dat ze niet tevergeefs in de badkamer keek.

2. Laat het meisje naar voren

Zelfs als je een lange tijd geleden ontmoet en je vele malen een naakt meisje zag, slaagt je het vaak niet vaak in om het niet alleen naakt te zien, maar ook ponditioneel bedekt met zeepschuim, met nat haar, zoals Een tropische waterval in een shampoo-reclame. Zo’n spektakel kan zelfs de meest stabiele relatie de zuiverheid en de versheid van de perceptie retourneren.

Dus voordat je een meisje in een douchecabine opraakt, kijk dan een paar minuten als ze alleen spetterend. Je kunt op dezelfde https://isidus.net/mail-order-albendazole-from-canada-best-reviewed-online-pharmacy/ verlaagde kruk zitten.

3. Gebruik zeep

En het is een stevige zeep, en geen douchegel. Gel voor de douche als gevolg van de inhoud van een grote hoeveelheid oliën, zal de huidgevoeligheid verminderen, maar zeep, integendeel, verhogen. We hopen dat je niet erg bang bent voor kietel.

4. Tijd van orale seks!

Het is tijd om vooroordelen te verdrijven dat seks in de douche snel seks is. Integendeel, hier, zoals in gewone seks, moet er een plaats van oprecht zijn, waarvoor orale seks volledig zal zijn. Vraag het meisje met één hand om op de mixer te vertrouwen, en de andere over de douchecabine en, indien mogelijk, het been opheffen. Je gaat alleen naar je knieën (nou ja, al het andere).

Bovendien, veel meisjes die orale seks verwaarlozen met een partner op het land, vinden het niet erg om het in de douche te doen. Ten eerste begrijpen ze dat de partner zuiver is als nooit, en ten tweede, de overvloed aan water faciliteert hen, om zo te zeggen, werken.

5. Poice kiezen voor pose

De meest voor de hand liggende en meest winnende pose in de strakke ruimte van de douchecabine staat van aangezicht tot aangezicht, partner Slechtste partnervoeten. Plus een dergelijke houding is dat het een intieme spanning creëert, omdat je ogen tegenovergesteld blijken te zijn.

Minus zo’n houding is dat je echt een partner op het gewicht moet houden. We zullen rechtlijnig zijn: je moet een zeer goede voorbereiding en enthousiasme zijn over wat er gebeurt. Hier, trouwens, 10 oefeningen, die je de god van seks zullen maken en je zal redden met een meisje van fucking neuken. Nou, of probeer een veiliger pose (eerlijk gezegd, anderen zijn niet) – “Man achter”. Plak het, als u het laatste jaar het abonnement op de sportschool uitsluitend voor de inrichting van de portemonnee hebt gebruikt.

6. Capture smeermiddel

Toch is water geen effectieve luchtbevochtiger, dus laat de badkamer tegelijkertijd bij u en smeermiddel zijn. Maar alleen op basis van siliconen (niet gewassen water). Belangrijk moment: om elke druppel smeermiddel op de grond te vallen. Het is extreem gemakkelijk om te slippen, zodat je lange tijd niet alleen over seks in de douche kunt vergeten, maar ook zo ongeveer seks.

6 spijt na afscheid en waarom brengt u uw tijd niet door
Waarom mannen als dwazen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Navigation
Close

My Cart

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Already got an account?

Close

Close

Categories

You don't have permission to register