Waarom mannen als dwazen

Welke

vrouw zou slim moeten zijn, zodat een man niet betwijfelt dat ze dwaas is.

Ik heb 15 jaar met een dwaas gewoond. Maar de mijne was gemakkelijker. Van het type – dwaas . Ze was een goede vrouw. Maar de dwaas was uitstekend. Het was moeilijk om haar geest te bereiken. Toen ik slim was, ving ze amper de essentie. En stond daarom het schandaal. En ik hield zo van haar. Dwazen, ze zijn ook mensen. Je kunt me veroordelen voor mijn directheid, maar vroeg of later moet je stoppen met liegen tegen jezelf en mensen. Fool moet zeggen dat hij een dwaas is. Het geeft minstens enige hoop dat het anders zal worden.

Ik kan nog steeds niet begrijpen waarom ik het koos. Waarschijnlijk was het mijn missie. Missie om tot een ongunstige familie te komen, die plotseling zonder ouders verbleven en communisme in kamagra pil een aparte cel van de samenleving creëren. Uiteindelijk heeft God ook een gevoel voor humor. Die ons tolereert, heeft het recht om grap te maken.

Na het uitvoeren van de missie werd ik GRATIS. De ziel bereikte voor slimme, zelfvoorzienende vrouwen, maar niet meteen. Aanvankelijk «Lente».

Naast de dwaas kun je op de hoogte zijn, zelfs als je de geest onder het gemiddelde bent. Wat is erg handig. Wanneer u fouten maakt of alleen de situatie een Delivelraad van uw metgezel vereist. Op zijn best neemt u antwoord: «Je bent een slimme jongen, besluit mezelf». Smart niet iedereen trekt. Maar een uitgebreide evolutie is aan u voorzien. Ja, bovendien nadenken over uw kinderen. Wie ze zullen zijn. De genenvinger zal niet smeren. Voor nu, de dwazen ter ere, de straten zullen ballen lopen in de vijfde generatie, met een fles bier in de hand en een maat in de mond.

5 basisregels van uitstekende seks in de douche
Bestudeer de meeste mannen zouden seks weigeren op de eerste date

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Navigation
Close

My Cart

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Already got an account?

Close

Close

Categories

You don't have permission to register