Bestudeer de meeste mannen zouden seks weigeren op de eerste date

Deze en andere schokkende conclusies verkregen tijdens een recent onderzoek bewijzen dat mannen romantischer zijn dan vrouwen. U begreep, Sveta? Ugh! Dat is, begrijp je, meisjes?

In de loop van een studie georganiseerd door Lovehoney werden 2000 British and Britten geïnterviewd. En hoewel, zoals cialis 10 mg u ziet, is de diplomatie hier niet betrokken geweest, de verkregen gegevens niet enigszins geconvergeerd met het gebruikelijke beeld van de wereld. Dus, volgens de onderzoeksresultaten:

75% van de mannen (vijfenzeventig vijf!) Ze zeiden dat ze op de eerste date seks zouden verlaten. Het lijkt erop dat tijdens het antwoord op deze vraag voor deze drie kwartalen van

kamagra kopen belgie

de jongens als een meisje stond!

25% van de mannen na de eerste date zou het meisje niet durven kussen.

25% van de mannen (misschien hetzelfde dat ze bang zijn om te kussen) zijn klaar om te bekennen om lief te hebben voor de eerste maand van daten, terwijl van meisjes slechts 16% in staat is.

Bovendien zijn mannen het eerst bereid om een ​​meisje met hun ouders te introduceren en de status te veranderen met de “single” op “in relatie”.

We herinneren echter: deze enquête werd onder de Britten gehouden. Daarom is het mogelijk dat onze mannen veel meer romantische klootzakken zijn.

Waarom mannen als dwazen
7 erotische dromen en hun decodering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Navigation
Close

My Cart

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Already got an account?

Close

Close

Categories

You don't have permission to register