Vrouwelijke herseninstructies voor gebruik

Grootte maakt niet uit

Mannelijk brein is meer dan 9%. En in de XIX-eeuw waren er trots op. Over deze tijd verscheen er een uitdrukking «Kip of kippenbrein». Hij was gewend om in de buurt te hint.

Latere studies van de hersenen toonden echter aan dat, ondanks de kleinere grootte, het vrouwelijke brein zoveel neuronen bevat als mannen, dus het gebrek aan hersenen bij vrouwen op zijn minst stom.

Vrouwelijk hersenen is gevoeliger om te veranderen. Voor de maand kan hij met 25% veranderen.

Jouw baas – Een schattige begripvolle vrouw die altijd vroeg zal vrijgeven om te ontmoeten op het treinstation. Maar soms verandert ze plotseling in Furia. Dit is apringen progesteron, die in de tweede helft van de menstruatiecyclus de dames in irriteerbaar en plaquette verandert.

Tijdens het leven kan de grootte van het vrouwelijke hersenen herhaaldelijk veranderen.

Bijvoorbeeld, in het derde trimester van de zwangerschap, vermindert het hersenen van de vrouw en herstelt en herstelt de voormalige maat slechts zes maanden na levering. Dit betekent niet dat een zwangere of verpleegvrouw dom is.

De rol van de moeder verandert het wereldbeeld, gewoonten, reacties en capaciteiten van een vrouw.

De hersensites die verantwoordelijk zijn voor de zintuigen nemen toe, evenals het amandelvormige lichaam, dat angst en angst reguleert. En de hypothalamus, die verantwoordelijk is voor de menstruatiecyclus, verliest activiteit.

Met de komst van een kind verbetert een vrouw ruimtelijk denken, en het brein wordt flexibeler.

Mannen huilen niet

Sommige jongens huilen vaker dan meisjes. Een van de redenen is dat ze in de voorschoolse tijd, ze slechter zijn om gedachten en emoties te formuleren, worden uitgedrukt door roepen en tranen.

In de adolescentie verandert een testosteron-explosie ongegrond jongens in de ASocial-typen, die nu niet denken aan de putten en experimenten, maar over seks.

Meisjes tieners, integendeel, onbeschoft en agressief worden. In deze moeilijke periode zijn ze, in tegenstelling tot jonge mannen, hypervocatief. Tienermeisjes zijn twee keer vatbaar voor depressie dan een jonge man. Ze erven zelfs een special «depressief» CREB1-gen dat de jonge man omzeilt.

Vrouwen klagen vaak over de betrokkenheid van partners. Meisjes empathie – Congenitale bezit en jongens verwerven het tijdens het leven.

Mannen weten niet hoe «lezen» Emoties op gezichten, slecht onderscheiden intonatie. Ze begrijpen wat ze alleen verkeerd deden als de partner begint te huilen, schreeuwen of verslaan van de gerechten.

Een pasgeboren meisje heeft een grotere hersenen zone verantwoordelijk voor de communicatie.

Daarom reageert ze het gehuil van andere baby’s en een evenwichtige afweging gezicht van de moeder na 24 uur na de geboorte.

Het meisje is meer kamagra gel te reageren op veranderingen in de emotionele toestand van de moeder en sneller kalmeert als hij hoort hartelijke woorden. G

Orram oestrogeen, dankzij welke jonge meisjes een behoefte hebben aan communicatie, draagt ​​ook bij aan het beste emotionele contact met geliefden.

intuïtie van de vrouw – Aangeboren mogelijkheid om gezichts- en stemgeluid te observeren, te vangen emotionele en gedragsveranderingen en conclusies te trekken.

Anna wist dat snel iets zou veranderen. Haar echtgenoot van Alex voor meerdere dagen in een rij dronken koffie in de ochtend en op hetzelfde moment keek ergens in de verte, door de TV. Het kon niet voorkomen dat een vrouwelijke vrouw die een manische passie van haar man had zien voor vele jaren het ochtendnieuws. Toen ze Alex vroeg, waarvan hij denkt, ontslaat hij alleen. Een maand geleden en Alex vertelde zijn vrouw dat hij de Law Carrière stopt. Al die tijd werden zijn gedachten bezet door een onaangenaam proces, dat de katalysator voor deze beslissing werd. Een maand geleden gaf Alex geen rapport in wat hij het werk wilde veranderen. En Anna, die al zijn gewoontes, emoties en gebaren kende, voelde de komende verandering in zijn carrière veel eerder dan hij zelf.

We houden er anders van

Het menselijk brein is praktisch honderden jaren niet veranderd. En, ongeacht hoeveel sociale stereotypen op ons verschijnen, we kiezen een partner met een hersenen.

En een man en een vrouw hebben een partner nodig met wie je kunt bevallen en gezonde nakomelingen kunt laten groeien.

Wereldwijd onderzoek dat werd uitgevoerd door een evolutionaire psycholoog David Busus bleek dat de criteria voor het kiezen van een partner duizenden jaren ongewijzigd zijn. Ze zijn ongeveer hetzelfde bij vertegenwoordigers van 37 culturen en zijn niet afhankelijk van de kleur van de huid, de levensstandaard, onderwijs en religieuze aansluiting.

Vrouwen zijn op zoek naar een partner die iets hoger is (ongeveer 10 cm) en een beetje ouder (ongeveer 3,5 jaar). Ze evalueren de gekozen in het

eerste van de aanwezigheid van materiële hulpbronnen, dus de kwestie van het werk in de eerste notulen van dating mag een man niet verwarren.

Mannen in Alaska en Afrika droomt van aantrekkelijke vrouwen, die een schone huid, volledige lippen, dik haar en figuur hebben

https://redlinesgroup.com/gestor-comercio-internacional/

«zandloper». Een vrouw is niet minder dan 20 en niet meer dan 40 jaar, maar gemiddeld is het jonger dan een partner voor 2,5 jaar.

Hersenen van de vrouw «Scant» man voor een paar seconden. Voor een minuut heeft ze tijd om de juiste vragen te stellen. Afhankelijk van de antwoorden en resultaten «Scannen» Uiterlijk vindt plaats of geen emissie van dopamine en testosteronhormonen, die leiden tot een vrouw in seksuele opwindingstoestand.

Onderwijs mag haar niet in bed staan ​​met een nauwelijks vertrouwde man. Maar de hersenen hebben zijn keuze al gemaakt.

Als het hersenen van mannen ook «Goedgekeurd» Een nieuwe kennismaking, het oude mechanisme van een huwelijksmechanisme wordt gelanceerd. Dit mechanisme geeft vaak een mislukking vanwege moderne realiteiten.

Gewaarschuwd – Zo gewapend

Kennis van vrouwelijke en mannelijke hersenfuncties kan het leven vergemakkelijken. We kunnen onze sterke punten gebruiken «in vredige doeleinden» En we zullen geen onmogelijke partner nodig hebben.

Vrouw zal niet van haar man eisen om haar 10 keer per dag in liefde te verklaren. Echtgenoot, het opmerken dat de echtgenoot voor de tweede dag huilt, zal het diner voorbereiden.

7 erotische dromen en hun decodering
Sovjets van Sexologen Hoe Passie na enkele jaren van het huwelijk te retourneren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Navigation
Close

My Cart

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Already got an account?

Close

Close

Categories

You don't have permission to register