Thaise massage

Thaise massage begint traditioneel met de voeten van de partner.

Bereid een warmwaterbassin voor, voeg naaldaromaslo of infusie toe. Zorg ervoor dat water comfortabele temperatuur is. Daarna kan een man op het bed zitten en de voeten in het water laten zakken. Massa elke vinger op mijn favoriete voeten.

Was de voet met een handdoek en vraag je man om op de buik te liggen. Overdrijven op hun handen de olie en naaien het tussen de palmen. Leg de palm van de man voorzichtig op de rug in het gebied van de taille en weeg ze zodat de ene hand naar het hoofd beweegt, en de andere naar de voetstappen. Dan weer op één punt. Herhaal deze beweging meerdere keren.

Deze techniek zal u helpen om een ​​voldoende glad oppervlak voor te bereiden op verdere oefeningen.

Techniek №1

oneindigheid

Breng aan op je borst olie en opstaan ​​op handen en voeten loodrecht op de achterkant van je geliefde – zodat u een riem onder je buik. Band zo veel zodat je borsten de achterkant van de partner raken. Zich baserend op de armen en knieën, het slingeren, het starten van de tepels te trekken op zijn rug acht of teken van oneindigheid – van de billen aan de nek. Je bewegingen moeten soepel, sierlijk zijn, herhalen ze 15 keer. Ga dan naar de andere kant. Om dit te doen, strippen een been sildenafil door middel van je rug van je geliefde, lifestyle in deze houding en het schaambeen over zijn billen te besteden. Eindig vervolgens de overgang en

trek de acht gedurende nog eens 15 keer.

10 momenten dat de meest verontrustende vrouwen tijdens seks
Warmte en comfortabele 8 posities voor de meest delicate herfstseeks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Navigation
Close

My Cart

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Already got an account?

Close

Close

Categories

You don't have permission to register